Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu’nun acı günü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ekranların ve tiyatronun yıldız isimlerinden Ayşenil Şamlıoğlu annesi Nezahat Şamlıoğlu’nu kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından duyuran Şamlıoğlu, yaşadığı üzüntüyü takipçileri ile paylaştı.

Annesinin fotoğrafını yayınlayan Şamlıoğlu, acısını “Canım taa içi,bana can veren,her vakit yaşama bakışını örnek aldığım dünya hoşu annem bizi bıraktı gitti. Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu his oysaki. Pamuk üzere bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı, yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde hoşluk goren, hayattan tat alan, müspet duruşunu hiç kaybetmeyen bir tanesiydi annem… Ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim, öğrendiğim bir fazlaca şeyin yanında…

Yaşadığı üzere yumuşacık veda etti hayata… Hastaneye giderken yeniden ‘papatyaların hoşluğuna bak’ diyormuş yeğenim Serap Göktekin’e. Hastaneye ulaştıklarında şuuru kapanmış…
Canııııımmmmmmm,hep hoşluklar sarsın etrafını, hayatta gördüğün hoşlukların binlerce katı kuşatsın seni, gittiğin yerde çoook keyifli ol e mi? Seni seviyorum annem, seni hayli seviyorum…” kelamlarıyla paylaştı.