Irkçı tavırlarıyla eleştirilen Leman Sam, geçtiğimiz günlerde Twitter’da; “seneler evvel bu soysuz Araplara yansılı olduğum içi uzun periyodik lince maruz kalmıştım, artık herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar güzel günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz bakılırsa bakılırsa geldi” tabirlerini paylaşarak yansıların odağı olmuştu. Bu kere da Vedat Mılor’u toplumsal medya üzerinden engellemesiyle gündem olan Leman Sam, Mılor’un tiye aldığı paylaşımlarla yorumların amacı oldu.
“BOŞ FİKİRLERİNİ YAYAN, YARARSIZ, ANTİPATİK BİRİ”
Yaptığı ayrıştırıcı paylaşımlarla reaksiyon toplayan Leman Sam’a Vedat Mılor’den de tenkit geldi. Mılor, Leman Sam’ın geçmişte kendisi hakkında yaptığı bir paylaşımı alıntılayarak, “Pandemi hepimizi değiştirdi; apayrı insanlara dönüştürdü. Leman Sam’ı ise daha epey. Birileri hakkında direkt fikir beyan etmeyen biri iken farklı ırklar hakkında direkt fikir beyan etmeye giden 3 sene” dedi.
Leman Sam, paylaşımında Mılor için: Birisi için direkt fikir beyan etme huyum yoktur fakat şu Vedat Milor’u fazlaca gereksiz biri olarak görüyorum, ağzını şapırdatarak parasız yemek yiyerek para kazanıp, kendi kadar boş fikirlerini yayan, yararsız, tanımlanması güç, antipatik biri” kelamlarını kullanmıştı.
“SURİYE LOKANTASINA YÜKSEK NOT VERDİĞİM İÇİN Mİ?”
Vedat Milor, bir diğer paylaşımında ise Sam’ın kendisini engellediğini söyleyerek: “İlginç. sebebini hatırlayamadım. Birinci açıldığı devirde Saruja isimli Suriye lokantasına yüksek not vermiştim. Ondan dolayı olabilir mi? Şayet yarın 18.00’a kadar engelimi kaldırmazsa, Beyrut tavsiyelerimi de ekleteceğim” diyerek Sam’ı tiye aldı.
“BOŞ FİKİRLERİNİ YAYAN, YARARSIZ, ANTİPATİK BİRİ”
Yaptığı ayrıştırıcı paylaşımlarla reaksiyon toplayan Leman Sam’a Vedat Mılor’den de tenkit geldi. Mılor, Leman Sam’ın geçmişte kendisi hakkında yaptığı bir paylaşımı alıntılayarak, “Pandemi hepimizi değiştirdi; apayrı insanlara dönüştürdü. Leman Sam’ı ise daha epey. Birileri hakkında direkt fikir beyan etmeyen biri iken farklı ırklar hakkında direkt fikir beyan etmeye giden 3 sene” dedi.
Leman Sam, paylaşımında Mılor için: Birisi için direkt fikir beyan etme huyum yoktur fakat şu Vedat Milor’u fazlaca gereksiz biri olarak görüyorum, ağzını şapırdatarak parasız yemek yiyerek para kazanıp, kendi kadar boş fikirlerini yayan, yararsız, tanımlanması güç, antipatik biri” kelamlarını kullanmıştı.
Pandemi hepimizi değiştirdi; bambaşka insanlara dönüştürdü. Leman Sam’ı ise daha çok. Birileri hakkında doğrudan fikir beyan etmeyen biri iken farklı ırklar hakkında doğrudan fikir beyan etmeye giden 3 sene… https://t.co/82ANp2ZqoD
— Vedat Milor (@vedatmilor) January 14, 2022
“SURİYE LOKANTASINA YÜKSEK NOT VERDİĞİM İÇİN Mİ?”
Vedat Milor, bir diğer paylaşımında ise Sam’ın kendisini engellediğini söyleyerek: “İlginç. sebebini hatırlayamadım. Birinci açıldığı devirde Saruja isimli Suriye lokantasına yüksek not vermiştim. Ondan dolayı olabilir mi? Şayet yarın 18.00’a kadar engelimi kaldırmazsa, Beyrut tavsiyelerimi de ekleteceğim” diyerek Sam’ı tiye aldı.
İlginç. Nedenini hatırlayamadım. İlk açıldığı dönemde Saruja isimli Suriye lokantasına yüksek not vermiştim. Ondan dolayı olabilir mi? pic.twitter.com/jv5r3lOJil
— Vedat Milor (@vedatmilor) January 14, 2022