Esra Erol’u savundu: Altın kalpli dostum…

Bilgin

Global Mod
Global Mod
TV programı yapan Esra Erol, programına katılan 18 yaşındaki genç kızın yüzünü göstermek istememesine reaksiyon gösterince toplumsal medyadan reaksiyon geldi.

Erol’un programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşinin 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun’a gittiğini tez etmişti. Stüdyoya gelen genç kız, yüzünün gösterilmesini istememiş ve akabinde da hudut krizi geçirmişti.

“Ben görünmeyeceğim” diyen genç kıza, Esra Erol, “Tamam sen görünme, gerini dön” derken, genç kız, “Bırak, çekmeyin. Bırakın ya” diyerek isyan etmişti. Erol ise, “Tamam, çıkmasın yayına. Çekmeyin şunu” derken, “Bir şey söyleyeceğim. Lütfen birebir isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı biçimde yaklaştığında vücudunu korumak için de göster” diyerek, genç kızı azarlamıştı.

ÜNLÜ İSİMLER REAKSİYON GÖSTERDİ

Evli bir erkeğin tacizine maruz kalan genç kıza canlı yayında bağıran Erol, “18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu ömürden beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?” demişti.

O anlar toplumsal medyada reaksiyonla karşılanmış; ortalarına ünlü isimlerin de dahil olduğu bir epey isim Erol’un, programa çıkmak istememesine karşın 18 yaşındaki genç kızı azarlamasına ve ifşa etmesine reaksiyon göstermişti.

YAKIN DOSTU ESRA EROL’A TAKVİYE VERDİ

Ünlü sunucuya yansılar devam ederken, yakın arkadaşı oyuncu Bergüzar Korel’den dayanak geldi.

Korel Instagram hesabından Erol için şu paylaşımı yaptı;

“Dün gece yavruları uyuttuktan daha sonra arkadaşımın programını izledim.. Ve yaşanan vahim olaydan daha sonra ders niteliğindeki isyanına şahit oldum. Programın bu kısmını istedim kendisinden. Anne babalar kulak verin bu kelamlara.. Düzgün ki varsın altın kalpli dostum.”