Kendini arayanlara yeni bir yol haritası: Yanlış Hayat Gerçek Yaşanmaz

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Pandemiyle birlikte konutta geçirilen vaktin artması bireyleri öz farkındalık kazanmaya yönlendiriyor. Kendini tanıma sürecine ve koşulsuz memnunluk arayışına giren bir fazlaca insan ise tahlili kişisel gelişim kitaplarında buluyor.

Edebiyat dünyasının tanınan isimlerinden Ethem Emin Nemutlu, kitabıyla kişisel gelişim şuurunun oluşturulmasına dayanak veriyor. “Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz” isimli kita-bıyla okuyucuları için farklı yaşamlara kapı açan Müellif Ethem Emin Nemutlu, bir açıklama yaparak şunları söylemiş oldu: “Gerçek bir hayat kıssasından yola çıkarak kaleme aldığım kitabımla hem okurları-mın yaşamın farklı istikametlerini tanımalarına aracılık ediyorum, tıpkı vakitte kendini arayan herkese kale-mimle eşlik ediyorum.”

Ethem Emin Nemutlu

“HEM ÖĞRETİCİ HEM DUYGUSAL AĞ KURGULADIM”

Son kitabının duygusal içerikli bir akışta bulunmasına rağmen öğretici ve kişisel gelişim taraflarıyla de ön plana çıktığını belirten Ethem Emin Nemutlu, “Eserimi ölmedilk evvel ölmek fikrini benimseyen, inti-harlar kuşanan ve otuz yıldır cezaevinde olan Hasret Kurtuluş’un gerçek hayat öyküsünden uyar-ladım. Uyuşturucu bağımlısı Hasret Kurtuluş, kocasını öldürmekten karar giymiş ve hayattan fazlaca-tan vazgeçmiş durumda. İntihar girişiminin akabinde psikoloğun yolunu tutuyor. İlk defa hapishanede yatan bir danışanı olan Psikolog Efe Taşçı, dinledikten daha sonra Hasret’e yardım etmeye karar veriyor. Bu noktadan daha sonra hüzün ve umudun iç içe geçtiği bir öykü başlıyor” dedi.

YAPITLARI 1 MİLYONUN ÜZERİNDE SATTI

Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz’ın hem öyküsü tıpkı vakitte öğreticiliği ile ilgi alımlı bir içeriğe imza at-tığını aktaran Ethem Emin Nemutlu, “Kitapla ömrün ortasından kişilere ve hislere yönelerek okuyu-cuların iç sesini yazıya döküyorum. Daha evvel kaleme aldığım Nasip Niyete Vurgundur, Dua Baht Değiştirir, Hangimiz Sevmedik, Gerçek Mucize Kendine İnanmaktır isimli yapıtlarımı de dahil et-tiğimde, bugüne kadar 1 milyonun üzerinde satış sayısına ulaşmayı başardım. Bu kadar geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmek bana gurur veriyor” sözlerini kullandı.