Paklar Apartmanı’nda büyük gizem! Han son yaptığı ile şaşırttı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
TRT 1’in sevilen dizisi Paklar Apartmanı, 42. son kısmıyla ekrana geldi. Paklar Apartmanı son kısmına Esat ile evlilik sonucu alan Gülben’in kına gecesi damga vurdu. Evlilik yolunda birinci adımı atan Gülben kırmızı kına elbiseleriyle dikkat çekti.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Tansel Öngel’in başrolleri paylaştığı Günahsızlar Apartmanı’nın 42. kısmı, 12 Ekim Salı akşamı ekrana geldi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun yapıtından uyarlanan ve gerçek bir öyküyü anlatan Paklar Apartmanı’nın son kısmında Esat ile evlilik yolunda birinci adımı atan Gülben, kına gecesi düzenledi.

Kırmızı kına kıyafetlerini giyen Gülben, en keyifli anlarını yaşadı.

NACİ’DEN SAFİYE’Yİ YIKAN KELAMLAR

Öteki yandan ise bir daha Safiye’nin karşısına çıkan Naci aldığı sonucu deklare etti. Naci’nin kendisine evlenme teklifi yapacağını sanan Safiye ise duydukları karşısında şok yaşadı. Naci’nin “Ben bir karar aldım. İyi bir şey. Bir an evvel gerekli süreçleri yapıp, epeyce da oyalanmadan bir an evvel gerekenleri yapıp bir kitapçı açmak istiyorum” kelamları üzerine Safiye büyük hayal kırıklığına uğradı.

HAN ESKİ NİŞANLISI CEYLAN’IN PEŞİNDE

Han ise kına gecesinden daha sonra eski nişanlısı Ceylan Ongun’un peşine düştü. Ceylan’ın konutunu gözetleyen Han, gece yarısı konutunun kapısına dayandı. Han’ı takip eden Hayal ise büyük şok yaşadı. Paklar Apartmanı’nda iki dönemdir ismi geçen Ceylan’ı ise hangi oyuncunun canlandıracağı merak konusu oldu.