Survivor Nagihan’dan cinsel istismar itirafı! Çocukken bakın ne hayatış? “Vücudum taş kesildi”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışından daha sonra tanınan Nagihan Karadere, müsabaka daha sonrasında yaptığı estetiklerle farklı birine döndü. Toplumsal medya hesabından argümanlı paylaşımlar yapan Karadere, son periyotların en epeyce konuşulan isimleri içinde. Her adımı olay olan başarılı yarışmacı Gökhan Çınar’ın yaptığı programa konuk oldu. Karadere, programda ömrüne dair şoke eden bir itirafta bulundu.

NAGiHAN KARADERE’DEN CİNSEL İSTİSMAR İTİRAFI

Hırsı ve azmi ile bilinen Survivor yarışmacısı Nagehan Karadere, Gökhan Çınar’ın Youtube kanalına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Karadere, çocukken başından geçen makus bir olayı da itiraf etti. Karadere’nin o itirafı toplumsal medyanın gündemine düştü.

HAYATINDA DAİR ŞOKE EDEN DETAY

yaşamında dair samimi itiraflarda bulunan Nagihan Karadere, çocukluğunda yaşadığı cinsel istismar olayını da itiraf etti. O anları Gökhan Çınar’a anlatan Karadere, herkesi şaşkınlığa uğrattı. 12 yaşında cinsel istismara uğrayan Suvivor yarışmacısı, bir akrabasının kendisine yaptıklarını tek tek anlattı.

AKRABASININ İSTİSMARINI YILLAR daha sonra İTİRAF ETTİ

Karadere, “Ben çabucak hemen 12 yaşındayken bir istismar yaşadım.” diyerek “O devirler küçük bir kasabada yaşadığımız için akrabalara gidip gelme olayları epey fazla oluyordu. Uzak bir akraba diyebilirim hatta bu olay için. Her gittiğimiz yerde insanlara hizmet etmeyi de fazlaca severdim.
Mutfağa masraf evdekilere çay servisi yapardım. Bir gün bir daha bu biçimde bir durumda salonda herkes otururken ben mutfağa bardakları bırakmaya gitmiştim. Gerimden birisi geldi ve sarıldı. Ben herbiçimde yengemdir diye düşündüm. Gerime dönüp baktığımda uzak akrabalardan birini gördüm. Bana sarılıp öpmeye başladı. Ne yapacağımı bilemedim.” dedi.

VÜCUDUM TAŞ KESTİ

O anları anlatırken gözyaşlarını tutamayan Karadere şu biçimde devam etti:

“Vücudum taş kesti ve elim ayağım titremeye başladı. O an sesim çıkmasın ki kimse ayaklanmasın diye düşündüm. Bunun daha sonrası da oldu. Bu anlattığım birinci olanıydı. Ne yapmam gerektiğini hiç bilemedim”