“Yaptıklarımdan Pişman Değilim Aklım Hala Yapamadıklarımda” Diyerek Yaptıklarını İtiraf Eden Beşerler

Mercedesx

New member
Çoğumuz kendimizi düzgün beşerler olarak görürüz. Lakin gerçek şartlar sağlandığında, herkes yapmaktan gurur duymadığı bir şeyler yapabilir ve bir damla utanç hissetmeyebilir! ‘Şimdiye kadar yaptığın ve pişman olmadığın en karanlık şey nedir?’ sorusuna gelen karşılıkları sizler için derledik. Haydi buyurun
👇

Kaynak: https://www.boredpanda.com/people-sha…

1. “Uzun müddettir veteriner olarak çalışıyorum. Bir gün bir bayan kedisini getirdi ve kedisi “oldukca uyuduğu ve yaşlı olduğu” için uyutmak istediğini söylemiş oldu…

‘Kedi sahiden yaşlıydı ancak beraberinde çok sağlıklıydı. Şayet biz uyutmazsak öteki bir veterinere gideceğini söylemiş oldu. Tamam dedik ve kediyi uyutmayı kabul ettik. Bayandan fiyatını de aldık. Bayan veterinerden ayrıldı lakin biz kediyi uyutmadık. Kedi kliniğin kedisi oldu. Bayan ne vakit gelse kediyi art odaya saklıyoruz…’

2. “Bir kaza geçirmiştim ve birkaç gün annemlerin meskeninde kaldım. Kendi konutuma geri döndüğümde odamdaki eşyalarımın eksik olduğunu fark ettim…

‘Ev arkadaşlarıma sordum ve bana iki tane kızın meskene gelip eşyalarımı aldığını söylemiş oldu. Tabi ki bu palavraya inanmadım. O yokken odasına baktığımda eşyalarımı kendi odasına sakladığını gördüm. Kendi eşyalarımı geri aldıktan daha sonra onun birkaç eşyasını çöp poşetine koydum ve bahçeye gömdüm. Sonraki gün bana eşyalarının kaybolduğunu söylemiş oldu. Ben de iki tane kızın konuta gelip eşyalarını aldığını söylemiş oldum.’

3. “Komşumuzun bir köpeği vardı ve ona epey makus davranıyordu. 40 derece sıcakta hayvanın önüne bir kap su koymadan bahçeye bağlardı…

‘Zavallı köpek daima kaçmaya çalışıyordu. Ben de köpeği çaldırdım. Köpeği çalarlarken izledim ve sahibine tek söz etmedim. Köpeğin daha iyi bir sahibi olduğu kesin.’

4. “Erkek arkadaşımla bir arada yaşıyorduk ve aramız hayli berbattı. Bir gün artık dayanamadım ve kalacak bir yeri olmadığını bildiğim biçimde onu meskenden kovdum…

‘Tüm eşyalarını kapının önüne koydum. tekrar onu görmek istemediğimi söylemiş oldum ve her yerden engelledim. O günden beri de onu hiç görmedim.’

5. “Üvey babam epeyce garip bi’ tipti ve bana karşı rahatsız edici bakışları vardı…

‘Durumu ve rahatsız olduğumu anneme anlattım. Yeni eşinin bu biçimde bir şey yapmayacağını ve benim ona iftira attığımı söylemiş oldu. O günden beri ikisiyle de görüşmüyorum. Annemi terk etmek zorunda kaldığım için üzülüyorum lakin taciz edildiğimi söylemiş olduğim için pişman değilim.’

6. “Üvey annem hasta yatağında yatarken ona karşı olan tüm makus hislerimi anlattım…

‘Doktorlar ‘Her şeye hazırlıklı olun’ demişlerdi. Üvey annem, ben küçükken beni daima döverdi ve babama benim hakkımda palavralar söylerdi. Babamla aramızı bozardı. Vefat döşeğindeyken ona içimden ne geliyorsa söylemiş oldum. 2 gün daha sonra da vefat etti. söylemiş olduklerim için hiç pişman olmadım.’

7. “Kendi öz annemi hastaneye yatırılması için polise şikayet ettim…

‘Annemin akıl sıhhati yerinde değildi ve asla tedaviyi kabul etmiyordu. Onu polise şikayet ettim ve hastaneye yatırıldı. Şu an annem benden nefret ediyor ancak onun sıhhati için bunu yapmam gerekiyordu.’

8. “Okulda daima bana zorbalık yapan biri vardı. Ondan nefret ediyordum…

‘Kızlara rahat vermezdi, benim yemeğime el koyardı, her insanın parasını çalardı. Tam manasıyla baş belası bir tipti. Bir gün bilerek elimi kestim ve hatası onun üzerine attım. esasen vukuatlı bir tip olduğu için okuldan atıldı.’

9. “Okulda sevmediğim beşerler tuvalete girince ışıkları kapadım ve karanlıkta kaldılar. Çok sıradan bir şeydi ancak bana güzel hissettirdi.”

10. “Eşim yeni doğum yapmıştı ve üvey annesi daima onun canını sıkacak şeyler söylüyordu…

‘Benim kızlarımın sütü hayli bol, senin sütün gelmiyor mu, o denli çocuk mu emzirilir’ üzere anne sütüyle alakalı saçma sapan yorumlar yapıp eşimin canını sıkıyordu. Bir gün bir daha bu şekil şeyler söylemiş oldu. Ben de ona bebek için ayırdığımız anne sütünden, sütlü kahve yaptım. O günden beri eşimin canını sıkacak tek söz etmedi.’

Peki ya sizin ‘Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda’ söylemiş olduğiniz bir an var mı,? Yorumlarda buluşalım
👇